Zdravi i sigurni

Budući da se bavimo uslužnom djelatnošću, zaposlenici nisu izloženi opasnim proizvodnim procesima. Preventivnim mjerama zaštite zdravlja motiviramo svoje zaposlenike da se intenzivnije usmjere na svoje zdravlje. Od 2010. godine, BKS Bank nositeljica je "Pečata za promicanje zdravlja na radnom mjestu".

Središnja mjera je godišnji zdravstveni program pod motom „Zdravi uz Banku“, u sklopu kojeg se zaposlenicima nude različita predavanja, pregledi i savjetovanja. Program je 2019. bio usmjeren na pravilno disanje, rad pluća i promjenjivosti brzine otkucaja srca. Tijekom 2020. fokus programa je bio na probavi i zdravlju crijeva, a 2021. je na zdravoj jetri. Svim zaposlenicima dostupno je dopunsko zdravstveno osiguranje, besplatna cjepiva i razne sportske aktivnosti.

Sigurnost pišemo velikim slovima

BKS Bank kontinuirano ulaže u najnoviju sigurnosnu tehnologiju kako bi spriječila ozljede i psihološke traume tijekom pljački za što je odgovoran BKS Immobilien-Service Gesellschaft m.b.H. Naša ulaganja policija ocjenjuje kao primjer drugima.