Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu!

NOVOSTI -

BKS Bank provela uspješnu dokapitalizaciju 
 

U petak je istekao rok ponude za dokapitalizaciju BKS Bank. U nekoliko dana na tržište je uspješno plasirano 2.862.860 novih dionica. Svježim kapitalom BKS Bank osigurat će ulaganja u energetsku tranziciju i digitalizaciju.

Uvođenje eura

Vijeće Europske unije 12. srpnja 2022. donijelo je odluku o ulasku Republike Hrvatske u europodručje. 1. siječnja 2023. euro postaje službena valuta u Republici Hrvatskoj čime Hrvatska postaje 20. zemlja u kojoj je euro službena valuta. BKS Banka pristupila je Etičkom kodeksu za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj.

Phishing napadi na BizzNet korisnike

Poštovani, pozivamo Vas na pojačani oprez prilikom pristupanja digitalnim kanalima Banke. Naime, u Hrvatskoj su sve češće prisutni Phishing napadi koje imaju cilj putem e-maila prikupiti podatke za logiranje u digitalne kanale. Želimo napomenuti da BKS Banka NE KOMUNICIRA s klijentima putem e-maila tražeći od Vas spajanje na linkove bilo koje vrste. Postoji velika opasnost da takve poveznice vode na krivotvorene WEB stranice čiji je zadatak prikupljanje Vaših autentifikacijskih podataka i neovlašteni pristup Internet bankarstvu. U slučaju bilo kakve sumnje na vjerodostojnost komunikacije s Bankom, molimo Vas da se obratite telefonski djelatnicima Banke. Za spajanje na internet bankarstvo BKS Banke koristite isključivo ulazak preko naše web stranice www.bks.hr.

Otvoreni natječaji

Izvrsna banka