Novosti

NOVOSTI -

Subvencionirani stambeni krediti u suradnji s APN-om

Predbilježite se za subvencionirani stambeni kredit u suradnji s APN-om

više informacija

NOVOSTI -

BKS Bank u prvih šest mjeseci poslovala dinamično i učinkovito

BKS Bank, koja kotira na burzi, povećala je dobit grupe za 29,1 %. U Hrvatskoj planira otvoriti još jednu poslovnicu u Zagrebu.

više informacija

NOVOSTI -

1.7.2019. promijenili smo nazive naših online bankarskih usluga

Digitalni svijet stalno donosi nove mogućnosti i uzbudljive alate. BKS Bank s vremenom se mijenja i, kao i uvijek, ide ukorak s vremenom. Modernizirali smo naše web stranice, a od 1.7.2019. promijenili smo naziv imena naših online usluga.

više informacija

NOVOSTI -

Od 1.7.2019. mijenjamo nazive naših online bankarskih usluga

Digitalni svijet stalno donosi nove mogućnosti i uzbudljive alate. BKS Bank s vremenom se mijenja i, kao i uvijek, ide ukorak s vremenom. Trenutačno radimo na modernizaciji naše web stranice, uvođenju novih proizvoda i usluga. Uz brojne inovacije koje planiramo u budućnosti, želimo Vas obavijestiti kako ćemo uskoro promijeniti naziv imena naših online usluga.

više informacija

NOVOSTI -

2018. – izvrsna godina za BKS Bank

BKS Bank grupa zadovoljno se osvrće na izvrsnu poslovnu 2018. godinu. Dobit tekuće godine je porasla za 13,8 posto na 77,4 milijuna eura, a bilančna suma za 11,3 posto na 8,43 milijarde eura. U Hrvatskoj je grupa ostvarila rekordnu dobit od 4,3 milijuna eura u bankovnom i leasing poslovanju.

više informacija
<h2>BKS Banci dodijeljen <strong>puni MAMFORCE© GROW standard</strong></h2>

NOVOSTI -

BKS Banci dodijeljen puni MAMFORCE© GROW standard

Na Konferenciji Odgovorni poslodavci za odgovorno roditeljstvo održanoj 29. studenog, 2018., BKS Bank dodijeljen je puni MAMFORCE© GROW standard. Njime se potvrđuje da je BKS Bank jedna od najosvještenijih tvrtki koje su uspostavile ravnotežu između poslovnih obveza i obiteljskog života u svojoj kategoriji u Hrvatskoj.

više informacija

NOVOSTI -

Nova poslovnica BKS Bank u Splitu

U nazočnosti brojnih klijenata i partnera, BKS Banka obilježila je u srijedu otvaranje nove poslovnice u Splitu. „Hrvatska je jedna od naših najvažnijih tržišta na kojem bilježimo pozitivne rezultate i poslovni rast, a otvaranje poslovnice važan je korak u daljnjem širenju poslovanja”, izjavila je Herta Stockbauer, predsjednica Uprave BKS Banke te izrazila zadovoljstvo poslovnim rezultatima na hrv …

više informacija

NOVOSTI -

BKS Bank postigla rekordnu godišnju dobit od 68,0 milijuna eura

Konsolidirana godišnja dobit u iznosu 68,0 mil. eura (+47,3 posto) najbolji je rezultat u povijesti BKS Bank. Novi kreditni plasmani iznosili su vrlo visokih 1,5 milijardi eura. Bilančna suma zadržala se na solidnih 7,58 milijardi eura. Udio bankovnog i leasing poslovanja u Hrvatskoj u ukupnoj godišnjoj dobiti iznosi 2,9 milijuna eura. 1. rujna Alexander Novak postaje novim članom Uprave BKS Bank …

više informacija
— 10 Broj stavki po stranici
Prikazano 31 - 38 od 38 rezultata.

Vaša kontakt osoba

Helena Seifert
BKS Bank AG, Glavna podružnica Hrvatska
tajnica

Mljekarski trg 3
HR-51000 Rijeka

T: +385 51 353-55​​​​​​8
E: helena.seifert@bks.hr

Bettina Kugi

Vaša kontakt osoba

Bettina Kugi
BKS Bank AG, Ured Uprave
PR i društveni mediji

St. Veiter Ring 43
A-9020 Klagenfurt

T: +43 463 5858-115
E: bettina.kugi@bks.at