BKS Bank: Uspješno MAMFORCE© re-certificiranje

16.06.2021

I u sljedeće tri godine BKS Bank može nositi napredni MAMFORCE© GROW status zbog različitih mjera vezanih uz uravnoteženost poslovnog i obiteljskog života.

Fotografija sa MAMFORCE© svečanosti: Diana Kobas Dešković, čestita Tihomiru Zadražilu na naprednom MAMFORCE© GROW statusu

Foto: ©Božidar Prezelj

Koncept “tvrtke prijatelja obitelji” glavni je prioritet BKS banke dugi niz godina. Različite pogodnosti kao na primjer, podrška brizi za djecu tijekom školskih praznika kroz sufinanciranje ljetnih kampova, opremanje „Dječjeg kutka“ unutar banke u kojem djeca zaposlenika, između ostalog, mogu pisati domaće zadaće i ručati, programi podrške za mlade roditelje ili godišnje kampanje promocije zdravlja neke su od aktivnosti koje BKS-u donose dodatne bodove. 

Win-win situacija za zaposlenike i tvrtku
Danas je BKS Bank ponovno dodijeljen napredni MAMFORCE© standard, što ju još jednom izdvaja kao family-friendly tvrtku. BKS Bank sada može nositi status „GROW“ sljedeće tri godine. Već početkom godine, Ured za demografiju i mlade je BKS Bank dodijelio Državno priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ u kategoriji malih i srednjih poduzeća, a također, i od strane MAMFORCE©, BKS Bank je proglašen najboljom Family friendly tvrtkom u Hrvatskoj među SME tvrtkama.

Tihomir Zadražil i  Juraj Pezelj, direktori BKS Bank u Hrvatskoj,  izuzetno su zadovoljni potvrdom MAMFORCE standarda i nagradama te ih vide kao poticaj za nastavak izgradnje banke kao tvrtke prijatelja obitelji. „Aktivnosti u BKS Bank stvaraju win-win situaciju za zaposlenike i tvrtku. One povećavaju mogućnosti razvoja karijere za roditelje i pridonose zadovoljstvu i lojalnosti zaposlenika.“. Mjere će se stoga dodatno proširiti tijekom sljedeće tri godine. Između ostalog, cilj je potaknuti i povećati broj očeva koji koriste roditeljski dopust i uvesti anonimnu i besplatnu vanjsku savjetodavnu službu za zaposlenike u teškim životnim situacijama.